22 Αυγούστου, 2021

Καραντινάκηδες-εμβολιάκηδες:Τα ανθρώπινα σκουπίδια που ο κορωνοϊός ξέβρασε στην επιφάνεια


Κείμενο από την σελίδα του facebook «Οι δούλοι», που αναρτήθηκε στις 16 Αυγούστου 2021.



Σοκαρισμένη η εγχώρια φιλε-Left ''πεφωτισμένη δεσποτεία'' από την κατάσταση που επικρατεί στο Αφγανιστάν. Ήδη από χθες έχουν πάρει φωτιά τα πληκτρολόγια και με δακρύβρεχτα άρθρα-σεντόνια, ξεδιπλώνουν τον "πόνο" τους στο FB, άλλοτε επικεντρώνοντας στο δράμα των γυναικών της Καμπούλ (sic), άλλοτε περιγράφοντας τον πανικό στο αεροδρόμιο, όπου ορισμένοι Αφγανοί έπεσαν από το αεροπλάνο.

Βέβαια, όταν πριν μόλις μερικούς μήνες οι συμπολίτες τους πηδούσαν απελπισμένοι από τις ταράτσες και τους ορόφους των νοσοκομείων σε καθημερινή βάση, απόρροια της σκληρότερης καραντίνας παγκοσμίως, τότε όλα κυλούσαν φυσιολογικά .

Όταν δεν υπήρχε μέρα που να μην ακούσεις για κάποιον που βρέθηκε απαγχονισμένος στο μαγαζί του, για αυτούς ήταν απλά Δευτέρα και προείχε η μείωση των κρουσμάτων. Όταν μάθαινες ότι το 80% όσων απεβίωσαν πέθαναν εκτός ΜΕΘ καθώς δεν υπήρχαν κρεβάτια, αυτοί ηδονίζονταν με τα απανωτά διαγγέλματα του Μωυσή. Όταν έχουμε ήδη 7.000 πλεονάζοντες θανάτους-επαναλαμβάνω, επτά χιλιάδες περισσότερους θανάτους- σε σύγκριση με πέρυσι (και είναι ακόμα καλοκαίρι), αυτοί αρκούνται στο να χαχανίζουν αυτιστικά στα σοσιαλ μίντια αποκαλώντας όλους όσους ασκούν κριτική "ψεκασμένους". Όταν ήδη χιλιάδες οικογένειες βρίσκονται αντιμέτωπες με την ανεργία και τον επαγγελματικό αφανισμό λόγω υποχρεωτικού εμβολiασμού, αυτοί επικροτούν και απολαμβάνουν την τιμωρία που αξίζει στους "αρνητές".
Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τους ταλιμπάν για να καταλάβουμε τι σκατάνθρωποι και υποκριτές είστε. Ευτυχώς, φρόντισε ο κορωνοιός να ξεράσει στην επιφάνεια όλο το σκουπιδαριό που κυκλοφορούσε ανάμεσά μας τόσα χρόνια, και δεν είχαμε ιδέα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ζωή κάνει κύκλους και τα σiχάματα σαν εσάς διαχρονικά έχουν τη μοίρα που τους αξίζει. Εμείς θα φροντίσουμε να μην ξεχαστεί κανένας από εσάς.