16 Μαρτίου, 2023

Πριν 3 χρόνια, τέτοια εποχή, ήρθε το τέλος του κόσμου όπως τον ξέραμε

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα lockdown σκότωσαν κόσμο. Η Σουηδία, δίχως ούτε ένα 24ωρο εγκλεισμών, είχε την χαμηλότερη θνησιμότητα στην ΕΕ το 2020-22. Και καθώς ξεδιπλωνόταν γύρω μας το χάος, στη Γουχάν έκαναν πάρτι και έστελναν τα βίντεο σε όλο τον κόσμο, όπως είχαν κάνει και με τα πλαστά βίντεο με τους Κινέζους να πεθαίνουν ξαφνικά στο δρόμο. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα του ΚΚΚ: Τρόλαρε την υφήλιο, για να φέρει το τέλους του κόσμου όπως τον ξέραμε

Άρθρο του Jeffrey Tucker, που δημοσιεύτηκε στις 9 Μαρτίου 2023 από τους Epoch Times. Χρόνος ανάγνωσης 6'. Απόδοση στα ελληνικά Νίκος Μαρής.


Για δύο μήνες πριν έρθουν τα lockdown στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) μετέδιδε το ψέμα ότι τα lockdown του στη Γουχάν σκότωσαν τον ιό. Περιορίστε τους ανθρώπους, είπαν, κλειδώστε τους, απαγορεύστε κάθε ανθρώπινη κίνηση, κάντε το με βαναυσότητα για όσο χρόνο χρειάζεται, και ο ιός που ονομάζεται SARS-CoV-2 θα κατασταλεί και θα εξαλειφθεί.

[ Δείτε σχετικά: «Τα στοιχεία της Κίνας για την καραντίνα ήταν καταφανώς πλαστά
» ]

Το ΚΚΚ ξεκίνησε την παγκόσμια εκστρατεία του με εξωφρενικά ψεύτικα βίντεο ανθρώπων που καταρρέουν στους δρόμους από μιαν αρρώστια, σαν αυτός ο κοινός ιός του αναπνευστικού να σκότωνε ακαριαία, όπως εκείνος  στην ταινία «Contagion». Ήταν μια εκστρατεία τρομοκράτησης ή, όπως θέλει να την αποκαλεί ο Robert Malone, ένας πόλεμος 5ης γενιάς.


Κανείς δεν έπρεπε να το πιστέψει, ειδικά όχι oi εκπαιδευμένοι λοιμωξιολόγοι. Είτε επρόκειτο για δ
ιαρροή εργαστηρίου είτε όχι, η πορεία όλων των ιών ακολουθεί αναπόφευκτα τον εξελικτικό νόμο: αυτός που είναι πολύ σοβαρός δεν θα επικρατήσει, και το αντίστροφο. Επιπλέον, κάθε ιός που έχει δημιουργηθεί θα υπάρχει πάντα, εκτός από τους μόνους δύο στην ιστορία που έχουν εξαλειφθεί.

Δεν υπήρχε ποτέ η πιθανότητα για «εξάλειψη του COVID». Αυτό που ίσχυε εξ αρχής ήταν ότι αυτός ο ιός θα κυκλοφορούσε μέχρι να υπάρξει ανοσία της αγέλης. Η κατάργηση της ελευθερίας δεν επιτυγχάνει κανένα στόχο δημόσιας υγείας. Καταστρέφει μόνο την κοινωνία. Τελειώνει τον κόσμο.

[ Δείτε σχετικά: «Οι τρεις τρόποι που τα lockdown στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές
» ]

Ο κορωνοϊός της Κίνας ήταν ένα θέατρο, τόσο η (σ.σ. υποτιθέμενη) συμπεριφορά του ιού όσο και η αντίδραση. Είναι εκπληκτικό πως ο περισσότερος κόσμος πίστεψε και τα δύο. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έστειλε μια αντιπροσωπεία απατεώνων στη Γουχάν για να παρακολουθήσουν το μεγάλο επίτευγμα. Με το Κ.Κ.Κ. ως ξεναγό, κάποιοι ελεεινοί τύποι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένου του αναπληρωτή βοηθού του Φάουτσι, (σ.σ. υποτίθεται πως) πίστεψαν κάθε λέξη.

Και ο ΠΟΥ συνέταξε μια έκθεση με ημερομηνία 20 Φεβρουαρίου 2020 και υπογεγραμμένη από όλους εκεί, που χαιρέτιζε το μεγάλο επίτευγμα. Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ εξήρε την υπέροχη δουλειά που είχε κάνει ο Κινέζος Πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ, στην αντιμετώπιση του ιού. Το Υπουργείο Άμυνας, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και ολόκληρη το κράτος βιοασφάλειας του «πανδημικού σχεδιασμού» ενεργοποιήθηκαν. Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2020, τα σχέδια είχαν τεθεί σε εφαρμογή.

Το μόνο που απέμενε ήταν μια εκστρατεία φόβου για να προετοιμάσει τον αμερικανικό λαό ως προς το τι ερχόταν. Ο ίδιος ο Φάουτσι το αποκάλυψε πρώτα στην ηθοποιό Μόργκαν Φέρτσιλντ, στην οποία έδωσε εντολή να πει στους οπαδούς της ότι τα κλειδώματα πλησιάζουνΜια εβδομάδα αργότερα, η διάσκεψη που ονομαζόταν South by Southwest ακυρώθηκε με εκτελεστικό διάταγμα του δημάρχου του Ώστιν του Τέξας. Αυτή ήταν η πρώτη σκληροπυρηνική ανάπτυξη ακραίου αυταρχισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά ήταν μόνο η αρχή.

Η φρενίτιδα κλιμακώθηκε γρήγορα την επόμενη εβδομάδα και κάθε ειδησεογραφικό μέσο συμμετείχε. Οι New York Times δημοσίευαν καθημερινά ειδήσεις που προκαλούσαν παράλογο φόβο. Οι φήμες για μαζικές καραντίνες και lockdown ήταν παντού, σε σημείο που ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης υποχρεώθηκε επανειλημμένα να αρνηθεί ότι επρόκειτο να κλειδώσει την Πολιτεία. Ακόμα και τότε, ήταν ξεκάθαρο τι συνέβαινε.

Στις 11 Μαρτίου, το NBA ακύρωσε τη σεζόν του, προκαλώντας σοκ και οργή σε παίκτες και οπαδούς. Πολλοί άνθρωποι υπέθεσαν ότι έπρεπε να υπάρχει ένας σοβαρός λόγος, κάτι που απλώς αύξανε τον πανικό. Στις 12 Μαρτίου, το Μπρόντγουεϊ έκλεισε τις πόρτες του. Εκείνο το απόγευμα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την διακοπή όλων των ταξιδιών από την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία. Κατά λάθος, είπε ότι αυτό θα περιελάμβανε επίσης και μια διακοπή στις εισαγωγές αγαθών. Το χρηματιστήριο κατέρρευσε την επόμενη μέρα, καθώς ο Λευκός Οίκος προσπαθούσε να ξεκαθαρίσει την ανακοίνωση.

Αυτές ήταν οι πιο ζοφερές μέρες, γιατί κάθε πτυχή του πολιτισμού έσβηνε τα φώτα. Οι πάντες, σε οποιαδήποτε κυβερνητική θέση, ήταν σε κατάσταση πανικού, ωστόσο ήταν πάντα ασαφές για ποιον λόγο ακριβώς. Όλοι λένε σήμερα ότι ήταν ο πανικός για τον ιό, αλλά ήταν επίσης ένας τρομερός φόβος για το τι συνέβαινε στη σφαίρα της πολιτικής. Οι δυο τους τρέφονταν ο ένας από τον άλλο για να δημιουργήσουν έναν φαύλο κύκλο φόβου.

Γνωρίζουμε τώρα ότι ο ιός κυκλοφορούσε από καιρό στις Ηνωμένες Πολιτείες, πιθανότατα από τον Οκτώβριο του 2019. Απλώς δεν είχαμε όνομα για αυτόν. Ο κόσμος αρρώσταινε σχετικά βαριά, αλλά ο Τύπος δεν έδινε καμία σημασία, τουλάχιστον όχι περισσότερο από ό,τι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δίνουν προσοχή στις βλάβες και τους θανάτους από τα εμβόλια σήμερα. Το τι μεγεθύνεται και το τι θάβεται είναι απόφαση των δημοσιογραφικών συντακτών, όχι μια αντανάκλαση της πραγματικότητας.

[Δείτε σχετικά: «At the Military Olympics, October 2019, Wuhan, China, Athletes Caught Covid
» ]

Στις 13 Μαρτίου, το HHS δημοσίευσε ένα μυστικό έγγραφο που μεταβίβαζε την πολιτική εξουσία για την αντιμετώπιση της πανδημίας από το CDC στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας. Στους κυβερνητικούς κύκλους, η στρατιωτική υποστήριξη και ο οιονεί στρατιωτικός νόμος απέκτησαν επισημότητα. Το μόνο που έμενε ήταν να πειστεί ο Πρόεδρος να δώσει το πράσινο φως στα lockdown. Χρειάστηκε ένα Σαββατοκύριακο διαβούλευσης με τη Deborah Birx, τον Anthony Fauci, τον Jared Kushner και τους φίλους του, καθώς και τον Scott Gottlieb από την Pfizer.

[ Δείτε σχετικά: «Όχι, τα άτομα που υποκίνησαν τα λοκντάουν δεν έχουν το τεκμήριο της αθωότητας
» ]

Κάνε ό,τι έκανε ο Σι Τζινπίνγκ, του είπαν, και όλα θα πάνε καλά. Αυτός το έκανε, το ίδιο και εσείς. Κατά έναν τραγικό τρόπο, ο Τραμπ αντέστρεψε την προηγούμενη κρίση του ότι επρόκειτο απλώς για άλλη μια γρίπη, μια άποψη που είχε και ο Φάουτσι, μια άποψη που αποδείχθηκε αληθινήΩς αποτέλεσμα, είχαμε την τραγική συνέντευξη Τύπου της 16ης Μαρτίου, στην οποία ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ένα διάταγμα που έμεινε στην ιστορία: «Όλοι οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι όπου συγκεντρώνονται οι άνθρωποι θα πρέπει να κλείσουν».

Ολόκληρο το εργατικό δυναμικό χωρίστηκε σε αναγκαίους και μη απαραίτητους. Τα νοσοκομεία ήταν κλειστά για τα πάντα, εκτός από τον COVID και διάφορα άλλα επείγοντα περιστατικά. Τα ταξίδια ήταν εκτός συζήτησης. Ήταν δύσκολο ακόμα και το να μετακινηθείς από την μία Πολιτεία στην άλλη. Οι καθημερινοί πολίτες έγιναν οι Ερυθροφρουροί των lockdown, κακολογώντας τους γείτονές τους επειδή έκαναν πάρτι και ντροπιάζοντας οποιονδήποτε έκανε την βόλτα του έξω χωρίς απαραίτητο λόγο.

[Δείτε σχετικά: ««Ψόφα ψεκασμένε!» Πώς οι ψεκασμένοι οπαδοί της λουκετοθεραπείας αντέστρεψαν την πραγματικότητα και φίμωσαν τους «αρνητές» της μαζικής φρεναπάτης τους
»]

Τι απέγινε ο νόμος και την ελευθερία; Η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων; Η ελευθερία στο εμπόριο; Η θρησκευτική ελευθερία; Ήταν σαν όλα αυτά να σταμάτησαν ξαφνικά να αποτελούν ζήτημα. Μέσα σε λίγες μέρες ολόκληρη η χώρα παράδερνε. Και σαν να ήθελαν να μας περιχαρακώσουν μέσα στον πανικό, οι δημιουργοί των επιδημιολογικών μοντέλων άρχισαν να βγαίνουν με τις αναλύσεις τους περί «ισοπέδωσης της καμπύλης», προφητεύοντας την πλήρη καταστροφή αν έβγαινες από το σπίτι σου. Και τα ΜΜΕ το έχαψαν, το ίδιο και οι μεγάλες ψηφιακές εταιρείες. Για το άμεσο μέλλον, θα στριμωχνόμασταν όλοι στο σπίτι αν μπορούσαμε και θα βάζαμε τους εργάτες και τους αγρότες να μας φέρνουν τα προς το ζην στην πόρτα μας.

[ Δείτε σχετικά: «Πώς αλώθηκε η Δύση: Ψευτο-ιδιωτικά σόσιαλ μίντια και ψηφιακή προπαγάνδα
» ]

Για πόσον καιρό θα μπορούσε να συνεχιστεί αυτό; Έπεισαν τον Τραμπ για άλλες 30 ημέρες παράταση. Το Κογκρέσο διέθεσε τρισεκατομμύρια για να τους ξεπληρώσει όλους. Η Fed έβαλε μπρος το νομισματοκοπείο. Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έριξε χιλιάδες δολάρια στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Όλη αυτή η απλοχεριά διασφάλιζε ότι τα σχολεία και οι επιχειρήσεις θα παρέμεναν κλειστά. Ο στόχος ήταν να περιμένουμε το εμβόλιο, το οποίο έτυχε να εμφανιστεί λίγες μέρες μετά τις εκλογές στις οποίες οι επιστολικές ψήφοι, και ως εκ τούτου η καλπονοθεία, έγιναν ο κανόνας. Έτσι, ο Τραμπ εξοβελίστηκε από την θέση του στις πιο πρόχειρες προεδρικές εκλογές στην ιστορία των ΗΠΑ.

Εντέλει, το εμβόλιο αποδείχθηκε φιάσκο, όπως όλοι πλέον γνωρίζουν, και ο ιός μεταλλάχθηκε ξανά και ξανά έως ότου έγινε ενδημικός, όπως ήταν εξ αρχής γραφτό να γίνει. Ξεμείναμε μες στα συντρίμμια. Ο Μπάιντεν θα μπορούσε να τα είχε σταματήσει όλα μόλις εκλέχθηκε, αλλά δεν το έκανε. Προχώρησε πιο πέρα ακόμα, με την υποχρεωτική χρήση μάσκας και τις εξαιρετικά σκληρές πολιτικές υποχρεωτικού εμβολιασμού, που επέβαλλαν μια μη δοκιμασμένη γονιδιακή θεραπεία σε εκατομμύρια ανθρώπους, υπό την απειλή να χάσουν τα προς το ζην.

[Δείτε σχετικά: «Μελέτες Fraiman-Benn: Τα mRNA εμβόλια σκοτώνουν, ενώ δεν μειώνουν καν τους θανάτους από covid
»]

Πόσο σοβαρός ήταν ο κορωνοϊός; Μακράν λιγότερο απ' όσο όσο έλεγαν. Η μέση ηλικία θανάτου σε όλο τον κόσμο ήταν ελαφρώς υψηλότερη από τη μέση διάρκεια ζωής. Οι νέοι δεν διέτρεξαν ποτέ κανέναν κίνδυνο, ούτε και υγιείς ενήλικες. Και όμως, τι συμβαίνει με το κύμα θανάτων που ξεκίνησε τους ανοιξιάτικους μήνες του 2020; Μέχρι σήμερα, δεν είναι ακόμη σαφές πόσο προέκυψε από τον πανικό και την παραμέληση της έγκαιρης θεραπείας και πόσοι πέθαναν πραγματικά από τον COVID.

[Δείτε σχετικά: «Ναι, κατέστρεψαν τις ζωές μας για μια ίωση με θνητότητα 0,15% (όταν η κοινή γρίπη έχει 0,10%)
»]

Τι θα γινόταν αν κάθε Πολιτεία είχε ακολουθήσει τον δρόμο της Νότιας Ντακότα και ουσιαστικά αγνοούσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση; Δεν θα μάθουμε ποτέ με βεβαιότητα, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να μοιάζουν πολύ περισσότερο με τη Σουηδία, η οποία έχει τη χαμηλότερη πλεονάζουσα θνησιμότητα στην Ευρώπη μεταξύ 2020 και 2022.

[ Δείτε σχετικά: «Aποδεδειγμένα πια, τα lockdown ήταν μαζική δολοφονία
» ]


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα lockdown σκότωσαν κόσμο. Και καθώς ξετυλίγονταν το χάος, στη Γουχάν έκαναν πάρτι και έστελναν αυτά τα βίντεο στον κόσμο, όπως έκαναν και με τα ψεύτικα βίντεο, με τους ανθρώπους να πεθαίνουν. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα του ΚΚΚ: Τρόλαρε τον κόσμο, για να τελειώσει ο κόσμος όπως τον ξέραμε.

[ Δείτε σχετικά: «Πώς η Κίνα έπεισε τους Δυτικούς να αυτοκτονήσουν: το χρονικό μιας μαζικής φρεναπάτης, μέρος Α'
» ]


Και σήμερα, μας περιβάλλει από παντού η επακόλουθη καταστροφή: νέοι με χαμένα χρόνια εκπαίδευσης και οξεία σεξουαλική δυσφορία, ενήλικες με εργασιακή ανασφάλεια, δημόσια υγεία πλήρως αναξιόπιστη, και θεσμοί σε όλη τη χώρα και τον κόσμο που έχουν καταρρεύσει. Η ανάκαμψη θα πάρει δεκαετίες.

[ Δείτε σχετικά: «Βλέπουμε τώρα ότι η δημόσια υγεία και η οικονομία πάνε μαζί ;
» ]

Δεν είχαμε ιδέα πόσο εύθραυστος ήταν ο πολιτισμός. Και δεν είχαμε ιδέα πόσο ανόητοι και κακοί είναι οι ηγέτες μας. Δεν μπορούμε να βασιστούμε σ' εκείνους για την ανοικοδόμηση. Αυτό εξαρτάται από εμάς τους υπόλοιπους.

-------------------------------------
 
Δείτε επίσης:

«Το έγκλημα του αιώνα: Πώς ενορχηστρώθηκε η παγκόσμια υστερία και το ντόμινο των lockdown
»

«Άνοιξε τα μάτια σου σ' αυτό που συμβαίνει: οι κυβερνήσεις δεν θέλουν το καλό μας» 

«Χρειαζόμαστε ένα φιλελεύθερο κίνημα κόντρα στους βάρβαρους λουκετοθεραπευτές»

«Θα αποδειχθεί το 2020 η αρχή του τέλους της νεωτερικότητας;»

***