23 Δεκεμβρίου, 2021

Όμικρον: Η απέλπιδα προσπάθεια των εμπόρων του τρόμου και των εμβολίων

Ορίστε κάτι που δεν αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τα κρούσματα Omicron: σημειώνονται μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων

Άρθρο του φιλελεύθερου Αμερικανού πολιτικού Ron Paul, που δημοσιεύτηκε στις 21/12/2021 από το Mises Institute. Χρόνος ανάγνωσης 2'. Απόδοση στα ελληνικά, Νίκος Μαρής.


Ακριβώς τη στιγμή που οι αντισυνταγματικοί υποχρεωτικοί εμβολιασμοί του Προέδρου Μπάιντεν απορρίπτονταν μετ’ επαίνων από τα δικαστήρια, οι αυταρχικοί πολιτικοί και γραφειοκράτες δημόσιας υγείας, και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ανακοίνωσαν μια νέα παραλλαγή του Covid για να δικαιολογήσουν έναν ακόμη γύρο καραντινών και περιορισμών. Τα πράγματα τα οποία δεν λειτούργησαν την προηγούμενη φορά, ισχυρίζονται ότι θα ήταν καλή ιδέα να τα επαναλάβουμε αυτή τη φορά. 

Για αυτούς τους εξουσιαστές, ο χρόνος εμφάνισης της Όμικρον ήταν τέλειος.

 

Η παραλλαγή ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στη Νότια Αφρική, με τα αμερικανικά και ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης να προβάλλουν ατελείωτες ιστορίες τρόμου. Οι αυταρχικοί πολιτικοί χρησιμοποίησαν τον κατασκευασμένο φόβο για να δικαιολογήσουν άλλη μια επίθεση κατά της ελευθερίας. Η Ευρώπη κλειδώθηκε και έγινε ουσιαστικά ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης. Στην Αυστρία, τη Γερμανία και αλλού, οι πολίτες χωρίς διαβατήριο εμβολίου έχασαν κάθε υπόστασή τους. 


Οι αξιωματούχοι υγείας της Νότιας Αφρικής ανέφεραν ότι η παραλλαγή φαινόταν πιο μεταδοτική αλλά πολύ πιο ήπια από προηγούμενες παραλλαγές, όπως συμβαίνει συνήθως με τέτοιους ιούς. Αλλά οι συνήγοροι των lockdown δεν ήθελαν να ακούσουν τίποτα. Από τον Boris Johnson στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέχρι τον DeBlasio στη Νέα Υόρκη, η παραλλαγή αυτή ήταν το τέλειο πρόσχημα για να ξαναπατήσουν με τις μπότες τους τους τρομοκρατημένους πολίτες στο λαιμό. 


Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Fauci απόλαυσε την εμφάνιση της νέας παραλλαγής, προειδοποιώντας για «ρεκόρ θανάτων» για τους μη εμβολιασμένους. Ομοίως, ο Πρόεδρος Μπάιντεν προειδοποίησε ότι αυτός θα ήταν ένας «χειμώνας θανάτου» για τους μη εμβολιασμένους.

 

Αλλά να κάτι που δεν αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τα κρούσματα Omicron: σημειώνονται μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων. Το Πανεπιστήμιο Cornell, με το 97 τοις εκατό της πανεπιστημιούπολης πλήρως εμβολιασμένο και με υποχρεωτική χρήση μάσκας, ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στην αποκλειστικά διαδικτυακή εκπαίδευση. Ομοίως, η National Football League ανέβαλε αρκετούς αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω Covid, παρόλο που οι αθλητές της League είναι σχεδόν 100% εμβολιασμένοι. Και η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία έχει πάνω από το 95% πλήρως εμβολιασμένους παίκτες, μόλις ανακοίνωσε ότι λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid θα αναβάλει επίσης τους αγώνες. 


Το εμβόλιο δεν λειτουργεί για την πρόληψη της μόλυνσης ή της μετάδοσης του ιού: τα κρούσματα μαίνονται στις Πολιτείες με τα υψηλότερα επίπεδα εμβολιασμού. Ωστόσο, οι «ειδικοί» συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να σταματήσει την εξάπλωση της Όμικρον είναι τα εμβόλια! Οι περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι αυτό δεν έχει νόημα. Εάν τα εμβόλια δεν σταματούν την εξάπλωση, τότε πώς μπορούν τα εμβόλια ...να σταματήσουν την εξάπλωση; 


Εν τω μεταξύ, η Νότια Αφρική, με ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού, μόλις ανακοίνωσε ότι παρατηρεί μόνο ένα μικρό κλάσμα νοσηλειών με Όμικρον, σε σύγκριση με προηγούμενες παραλλαγές. Η αρμόδια αρχή για την αντιμετώπιση του Covid της Νότιας Αφρικής απέστειλε επιστολή στον υπουργό Υγείας, συνιστώντας τον τερματισμό των προσπαθειών περιορισμού της νόσου, τους εντοπισμούς επαφών, και τις καραντίνες. 


Η μη εμβολιασμένη Νότια Αφρική τερματίζει τους περιορισμούς κατά του Covid, ενώ ο υπερ-εμβολιασμένος Βορράς κλειδώνεται. Κάτι δεν πάει καλά εδώ. 


Ο Fauci αρέσκεται να λέει ότι το να τον αμφισβητείς σημαίνει ότι αμφισβητείς την επιστήμη, αλλά αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη. Είναι θέμα εξουσίας. Ο Fauci, οι πολιτικοί εξουσιαστές και οι διεφθαρμένοι δισεκατομμυριούχοι των μεγάλων φαρμακευτικών, προσπαθούν να κάνουν μια τελευταία κομπίνα, απελπισμένοι να προωθήσουν την Omicron ως δικαιολογία για ακόμα περισσότερη τυραννία και ακόμα περισσότερα κέρδη. Αλλά η πραγματική επιστήμη δεν τους κάνει τη χάρη. 


Η Όμικρον εξαπλώνεται και τα εμβόλια δεν την σταματούν. Μέχρι στιγμής, σχεδόν οι μισές λοιμώξεις από Όμικρον είναι ασυμπτωματικές. Ορισμένοι ειδικοί προβλέπουν ότι η Όμικρον θα σημάνει το τέλος του Covid-19. Αλλά ξέρουμε ότι όσο άνθρωποι όπως ο Fauci είναι στα πράγματα, ο Covid-19 δεν θα τελειώσει ποτέ. Εκτός, φυσικά, αν αποκηρύξουμε τους τσαρλατάνους και τους κερδοσκόπους, και διεκδικήσουμε ξανά την ελευθερία μας. 




***

 

Ο Δρ Ron Paul είναι πρώην μέλος του Κογκρέσου και διακεκριμένος σύμβουλος του Ινστιτούτου Mises.