09 Οκτωβρίου, 2022

Δολοφονικές διασωληνώσεις με οδηγία Π.Ο.Υ. και τρομοκρατία υπέρ του lockdown made in China

To 97% των ατόμων άνω των 65 ετών που τέθηκαν σε μηχανικούς αναπνευστήρες σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πέθαναν — ενώ από όσους δεν διασωληνώθηκαν μόνο το 26% πέθαναν. Επιπλέον το 85% των «θετικών» τεστ ήταν ψευδή. Σε τέτοιες δολιότητες βασίστηκε η προπαγάνδα της Κίνας υπέρ των μαζικών εγκλεισμών

Άρθρο του Michael P. Senger, που δημοσιεύτηκε στις 7 Οκτωβρίου 2022 από το Brownstone Institute. Χρόνος ανάγνωσης 10'. Απόδοση στα ελληνικά, Νίκος Μαρής.


Μέχρι σήμερα, δεν έχουμε ακόμα στη διάθεσή μας κάποια ιδιαιτέρως καλή μελέτη για τις πραγματικές αιτίες των πλεοναζόντων θανάτων ανά πολιτεία και κράτος, όταν ο κόσμος μπήκε για πρώτη φορά σε καθεστώς lockdown την άνοιξη του 2020. 

Για πολιτικούς λόγους, αυτοί οι θάνατοι γενικά τσουβαλιάστηκαν σαν «θάνατοι από Covid», αλλά αυτή η κωδικοποίηση ήταν απεχθώς πρόχειρηΣύμφωνα με τις αρχικές οδηγίες κωδικοποίησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, εάν ένας θανών είτε είχε βγει θετικός (χρησιμοποιώντας ένα τεστ PCR που αργότερα επιβεβαιώθηκε από τους New York Times ότι απέδιδε ψευδώς θετικό αποτέλεσμα σε ποσοστό άνω του 85%) είτε είχε έρθει σε επαφή με οποιονδήποτε είχε υπάρξει θετικός εντός αρκετών εβδομάδων πριν από το θάνατό τους, τότε ο θάνατος θα όφειλε να καταχωρηθεί σαν «θάνατος από Covid». Αυτός ο τεράστιος αριθμός «θανάτων από Covid» προφανώς διαψεύστηκε από το γεγονός ότι πολλά μέρη που ανέφεραν αυτούς τους «θανάτους από Covid», όπως το Mein της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, δεν είχαν στην πραγματικότητα να επιδείξουν πλεονάζοντες θανάτους. 

Έτσι, το παρόν άρθρο επανεξετάζει τα δεδομένα από το CDC των ΗΠΑ σχετικά με τους πλεονάζοντες θανάτους από κάθε αιτία ανά Πολιτεία κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του lockdown τον Απρίλιο του 2020, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που γνωρίζουμε τώρα, για να προσδιορίσουμε τι τους προκάλεσε πραγματικά. 

Αυτή η επανεξέταση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι, σε αντίθεση με τη διαδεδομένη πεποίθηση, δεν υπήρχε κάποιο ξεχωριστό, θανατηφόρο στέλεχος ή παραλλαγή που προήλθε από τη Νέα Υόρκη την άνοιξη του 2020. Αυτό είναι ξεκάθαρο από το γεγονός ότι αρκετές Πολιτείες κοντά στη Νέα Υόρκη, όπως το Βερμόντ, το Νιου Χάμσαϊρ και το Μέιν παρουσίασαν ελάχιστους έως καθόλου πλεονάζοντες θανάτους κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. 

Αντίθετα, πάνω από 30.000 Αμερικανοί φαίνεται να έχουν σκοτωθεί από τους μηχανικούς αναπνευστήρες ή άλλες μορφές ιατρικών παρεμβάσεων τον Απρίλιο του 2020, κυρίως στην περιοχή γύρω από τη Νέα Υόρκη. 

Αυτό το αποτέλεσμα δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς μεταγενέστερες μελέτες αποκάλυψαν ένα ποσοστό θνησιμότητας 97,2% μεταξύ των ατόμων άνω των 65 ετών που τέθηκαν σε μηχανικούς αναπνευστήρες σύμφωνα με τις αρχικές οδηγίες του ΠΟΥ —σε αντίθεση με το ποσοστό θνησιμότητας 26,6% μεταξύ των ατόμων άνω των 65 ετών που δεν τοποθετήθηκαν σε μηχανικούς αναπνευστήρες— προτού μια εκστρατεία ενημέρωσης σταματήσει την πρακτική αυτή, μέχρι τις αρχές Μαΐου του 2020. 

Όπως είπε αργότερα ένας γιατρός στη Wall Street Journal , «Διασωληνώναμε άρρωστους ασθενείς πολύ νωρίς. Όχι προς όφελος των ασθενών, αλλά για να ελεγχθεί η επιδημία… Αυτό ήταν απαίσιο». 

Για να το θέσουμε αυτό σε μια προοπτική, οι ασθενείς άνω των 65 ετών είχαν περισσότερες από 26 φορές περισσότερες  πιθανότητες να επιβιώσουν εάν δεν τοποθετούνταν σε μηχανικούς αναπνευστήρες.   


Παρακάτω αναφέρονται οι πλεονάζοντες θάνατοι από όλες τις αιτίες και το ποσοστό των κατά κεφαλήν πλεοναζόντων θανάτων από όλες τις αιτίες («Ποσοστιαία Εκτίμηση Πλεοναζόντων Θανάτων») ανά Πολιτεία για κάθε εβδομάδα του Απριλίου του 2020. Όλα τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την επανεξέταση προέρχονται από τις «Εθνικές και κρατικές εκτιμήσεις πλεοναζόντων θανάτων», που διατίθεται στον ιστότοπο του CDC των ΗΠΑ στη διεύθυνση «Πλεονάζοντες θάνατοι σχετιζόμενοι με τον COVID-19». 

(Σημείωση: Αν και πολλές από αυτές τις νοσηλείες και τους θανάτους μπορεί να συνέβησαν τον Μάρτιο του 2020, λόγω χρονικής καθυστέρησης στην αναφορά τους η συντριπτική πλειονότητα καταγράφηκε τον Απρίλιο του 2020. Έτσι, ο Απρίλιος 2020 παρέχει το πιο συνεπές και αξιόπιστο σύνολο δεδομένων. Μετά τον Απρίλιο του 2020 , οι πλεονάζοντες θάνατοι μειώνονται σημαντικά.) 

Το πρώτο μοτίβο που αναδύεται από αυτά τα δεδομένα είναι μια σαφής συσχέτιση μεταξύ της πυκνότητας του πληθυσμού, ιδιαίτερα στις περιοχές με χαμηλό εισόδημα, του κρύου καιρού και των πλεοναζόντων κατά κεφαλήν θανάτων. 

Για παράδειγμα, το ποσοστό πλεοναζόντων θανάτων ήταν υψηλό στο Μίσιγκαν και στο Ιλινόις, που είναι και οι δύο ψυχρές Πολιτείες με αρκετά πυκνοκατοικημένα, και σχετικά φτωχά, αστικά κέντρα. Το ποσοστό πλεοναζόντων θανάτων ήταν επίσης υψηλό στη Λουιζιάνα, μια ζεστή αλλά ιδιαίτερα φτωχή και πυκνή πολιτεία. Το ποσοστό πλεοναζόντων θανάτων ήταν επίσης κάπως υψηλό στο Ουαϊόμινγκ, μια αραιή αλλά πολύ ψυχρή κατάσταση. Αντίθετα, το ποσοστό πλεοναζόντων θανάτων ήταν σχετικά χαμηλό στην Καλιφόρνια και τη Φλόριντα, που είναι και οι δύο κάπως πυκνές αλλά και ζεστές και σχετικά πλούσιες Πολιτείες. 

Μία σαφής συσσωμάτωση σχηματίζεται στην κορυφή του γραφήματος, στην περιοχή γύρω από την πόλη της Νέας Υόρκης, με τη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ, το Κονέκτικατ και τη Μασαχουσέτη να αντιμετωπίζουν γενικά τα μεγαλύτερα ποσοστά πλεοναζόντων θανάτων κατά κεφαλήν, για κάθε εβδομάδα του Απριλίου 2020. Καθεμία από αυτές τις τέσσερις Πολιτείες είναι μια ψυχρή Πολιτεία με πυκνοκατοικημένες περιοχές χαμηλού εισοδήματος, γεγονός που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τους υψηλούς πλεονάζοντες θανάτους τους. Ωστόσο, εκτός αυτών των τεσσάρων Πολιτειών, οι πλεονάζοντες κατά κεφαλήν θάνατοι εμπίπτουν σε ένα πιο φυσιολογικό εύρος. 

Μπορεί να είναι δελεαστικό, επομένως, να συμπεράνουμε ότι ένα ιδιαίτερα θανατηφόρο στέλεχος, ή μετάλλαξη, εμφανίστηκε γύρω στον Μάρτιο του 2020 στη Νέα Υόρκη και άρχισε να εκρέει από εκεί, όπως ήταν γενικά το κυρίαρχο αφήγημα εκείνη την εποχή. 

Ωστόσο, η ιδέα ότι ένα ιδιαίτερα θανατηφόρο στέλεχος, ή μετάλλαξη, άρχισε να εκρέει από τη Νέα Υόρκη τον Μάρτιο του 2020 διαψεύδεται από το γεγονός ότι Πολιτείες όπως το Βερμόντ και το Νιου Χάμσαϊρ, που είναι και οι δύο πολύ κοντά στη Νέα Υόρκη, είχαν μερικά από τα χαμηλότερα ποσοστά πλεοναζόντων θανάτων οποιωνδήποτε Πολιτειών. Ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι πως το Μέιν είναι πολύ κοντά στη Νέα Υόρκη και δεν είχε σχεδόν καθόλου πλεονάζοντες θανάτους να εμφανίσει τον Απρίλιο του 2020. 

Αυτά τα αντιπαραδείγματα του Βερμόντ, του Νιου Χάμσαϊρ και του Μέιν, το καθένα από τα οποία είναι πολύ κοντά στη Νέα Υόρκη αλλά παρουσίασε λίγους, αν όχι καθόλου πλεονάζοντες θανάτους, την άνοιξη του 2020, διαψεύδουν έντονα την άποψη ότι ένας ιδιαίτερα θανατηφόρος ιός άρχισε να εξαπλώνεται από τη Νέα Υόρκη τον Μάρτιο του 2020. Είναι επίσης σύμφωνα με τις πολλές μελέτες που έχουν καταδείξει πλέον ότι ο Covid ξεκίνησε να εξαπλώνεται  απαρατήρητος σε όλο τον κόσμο το αργότερο έως το φθινόπωρο του 2019 . 
 

Ερμηνεία των πλεοναζόντων θανάτων στις Πολιτείες NΥ, NJ, CT και MA τον Απρίλιο του 2020 
 

Εάν το Βερμόντ, το Νιου Χάμσαϊρ και το Μέιν διαψεύδουν την άποψη ότι ένας υπερ-ιός προήλθε από τη Νέα Υόρκη τον Μάρτιο του 2020, τότε τι μπορεί να προξένησε στους ιδιαίτερα υψηλούς πλεονάζοντες θανάτους στη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ, το Κονέκτικατ και τη Μασαχουσέτη τον Απρίλιο του 2020; 

Η απάντηση είναι ότι η περιοχή γύρω από τη Νέα Υόρκη βίωσε μια ιδιαίτερη υστερία υπέρ της χρήσης μηχανικών αναπνευστήρων την άνοιξη του 2020, σε βαθμό που άλλες Πολιτείες δεν βίωσαν. Αν και κανείς δεν έχει συλλέξει ακόμη δεδομένα σχετικά με το πόσοι ασθενείς τοποθετήθηκαν σε μηχανικούς αναπνευστήρες την άνοιξη του 2020, μπορούμε να αντιληφθούμε το επίπεδο αυτής της υστερίας από τους εκατοντάδες ειδησεογραφικούς τίτλους που υποστήριζαν τους μηχανικούς αναπνευστήρες που εμφανίστηκαν εκείνη την εποχή. 

Αυτό το φαινόμενο δεν ήταν σχεδόν καθόλου αισθητό σε άλλες Πολιτείες. Σε σύγκριση με τις πολλές εκατοντάδες αποτελέσματα για τη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ, η Google αποδίδει σχετικά λίγα αποτελέσματα για το ερώτημα «μηχανικοί αναπνευστήρες Μίσιγκαν 2020». Ομοίως, η Google αποδίδει σχετικά λίγα αποτελέσματα για τα «μηχανικοί αναπνευστήρες Καλιφόρνια 2020», «Τέξας μηχανικοί αναπνευστήρες 2020» ή «μηχανικοί αναπνευστήρες Φλόριντα 2020», παρά το γεγονός ότι κάθε μία από αυτές τις τελευταίες Πολιτείες είναι μεγαλύτερη από τη Νέα Υόρκη σε πληθυσμό. 

Δεδομένου ότι τώρα γνωρίζουμε ότι οι ασθενείς άνω των 65 ετών είχαν περισσότερες από 26 φορές περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν εάν δεν τοποθετούνταν σε μηχανικούς αναπνευστήρες, δεν είναι δύσκολο να δούμε το πώς αυτή η υστερία για τους μηχανικούς αναπνευστήρες στην περιοχή της Νέας Υόρκης ευθύνεται για τον ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό πλεοναζόντων θανάτων σε αυτή την περιοχή. 

Επιπλέον, επειδή οι γειτονικές πολιτείες του Βερμόντ, του Νιού Χάμσαϊρ και του Μέιν παρουσίασαν ελάχιστους έως καθόλου πλεονάζοντες θανάτους κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, η υπερβολική χρήση μηχανικών αναπνευστήρων και άλλων ιατρικών παρεμβάσεων την άνοιξη του 2020 παρέχει μια πολύ πιο αξιόπιστη ερμηνεία για τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά πλεοναζόντων θανάτων στην περιοχή της Νέας Υόρκης, από ό,τι το σενάριο ενός ιδιαίτερα θανατηφόρου στελέχους ή μετάλλαξης. 
 

Πόσοι σκοτώθηκαν από τους μηχανικούς αναπνευστήρες; 
 

Πόσοι λοιπόν άνθρωποι σκοτώθηκαν από την υπερβολική χρήση μηχανικών αναπνευστήρων και άλλων ιατρικών παρεμβάσεων την άνοιξη του 2020; Δυστυχώς, κανείς δεν έχει απαντήσει σοβαρά σε αυτήν την ερώτηση. Ωστόσο, μπορούμε να σχηματίσουμε μια συντηρητική εκτίμηση με βάση τα παραπάνω δεδομένα χρησιμοποιώντας το ποσοστό των πλεοναζόντων θανάτων σε μια συγκρίσιμη Πολιτεία η οποία δεν βίωσε τόση υστερία υπέρ των αναπνευστήρων. 

Όπως αναφέρθηκε, εκτός της περιοχής της Νέας Υόρκης, το Μίσιγκαν παρουσίασε επίσης υψηλό ποσοστό πλεοναζόντων κατά κεφαλήν θανάτων τον Απρίλιο του 2020. Το Μίτσιγκαν είναι ακόμη πιο κρύο από τη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ όσον αφορά το κλίμα του, και τα αστικά κέντρα χαμηλού εισοδήματος είναι ακόμη πιο πυκνοκατοικημένα, και τα δύο ήταν οι πρωταρχικοί παράγοντες που συσχετίζόνταν με πλεονάζοντες θανάτους την άνοιξη του 2020. Όπως η Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ, το Μίτσιγκαν είχε επίσης ένα αυστηρό lockdown εκείνη την εποχή. 

Ωστόσο, το Μίτσιγκαν δεν βίωσε ούτε κατά προσέγγιση το επίπεδο υστερίας για τους μηχανικούς αναπνευστήρες όπως το βίωσαν στην περιοχή της Νέας Υόρκης, και το ποσοστό υπερβολικών θανάτων στο Μίσιγκαν, αν και υψηλό, ήταν περισσότερο σύμφωνο με αυτό άλλων Πολιτειών. 

Έτσι, μπορούμε να υποθέσουμε ότι εάν η Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ, το Κονέκτικατ και η Μασαχουσέτη δεν είχαν εμπλακεί στην υστερία για τους αναπνευστήρες, τότε τα ποσοστά πλεοναζόντων κατά κεφαλήν θανάτων θα ήταν περισσότερο παρόμοια με αυτά του Μίσιγκαν. 

Αντίστοιχα, παρακάτω, έχω υπολογίσει τον αριθμό των πλεοναζόντων θανάτων που θα βίωναν η Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ, το Κονέκτικατ και η Μασαχουσέτη για κάθε εβδομάδα, εάν είχαν το ίδιο ποσοστό πλεοναζόντων θανάτων με το Μίσιγκαν. 


Αφαιρώντας τον αριθμό των πλεοναζόντων θανάτων που θα είχε κάθε Πολιτεία εάν το ποσοστό πλεονάζουσας θνησιμότητας ήταν το ίδιο με αυτό του Μίσιγκαν, από τον αριθμό των πλεοναζόντων θανάτων που βίωσαν στην πραγματικότητα κάθε εβδομάδα, μπορούμε να δούμε ότι συνολικά, τον Απρίλιο του 2020, περίπου 17.289 θάνατοι στη Νέα Υόρκη, 7.347 θάνατοι στο Νιου Τζέρσεϊ, 803 θάνατοι στη Μασαχουσέτη, 788 θάνατοι στο Κονέκτικατ και 3.725 θάνατοι στη Πολιτεία της Νέα Υόρκη εκτός της πόλης της Νέας Υόρκης οφείλονται σε υπερβολική χρήση μηχανικών αναπνευστήρων ή άλλης ιατρικής παρέμβασης. 

Συνολικά, αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι περίπου 30.000 ασθενείς στη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ, το Κονέκτικατ και τη Μασαχουσέτη σκοτώθηκαν από τους μηχανικούς αναπνευστήρες, ή κάποια άλλη ιατρική παρέμβαση, τον Απρίλιο του 2020. 

Αυτός είναι, φυσικά, ένας πολύ συντηρητικός τρόπος εκτίμησης του αριθμού των ασθενών που σκοτώθηκαν από τους αναπνευστήρες και άλλες παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού πλαισίου. Σίγουρα, κάποιος άγνωστος αριθμός ασθενών τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρες στο Μίσιγκαν και σε άλλες Πολιτείες επίσης. Έτσι, ο πραγματικός αριθμός των Αμερικανών που σκοτώθηκαν από μηχανικούς αναπνευστήρες και άλλες ιατρογένεση τον Απρίλιο του 2020 είναι πιθανότατα υψηλότερος από 30.000. 

Αν και αυτή η μεθοδολογία μπορεί να είναι απλή, έχει αποδειχθεί ακριβής στο παρελθόν. Για παράδειγμα, ο υπολογισμός μου ότι περίπου 200.000 Αμερικανοί είχαν σκοτωθεί από τα lockdown και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κατά του Covid συγκρίνοντας το ποσοστό πλεοναζόντων θανάτων στην Αμερική με αυτό της Σουηδίας, επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια σε μια μελέτη του Εθνικού Γραφείου Οικονομικών Ερευνών. 

Συμπερασματικά, η πυκνότητα του πληθυσμού χαμηλού εισοδήματος, ο κρύος καιρός και η υπερβολική χρήση μηχανικών αναπνευστήρων παρουσιάζουν ισχυρή συσχέτιση με τους πλεονάζοντες θανάτους την άνοιξη του 2020. Η διαδεδομένη άποψη ότι ένα ιδιαίτερα θανατηφόρο στέλεχος, ή μετάλλαξη, προήλθε από τη Νέα Υόρκη τον Μάρτιο του 2020 διαψεύδεται από την απουσία πλεοναζόντων θανάτων στο Βερμόντ, το Νιου Χάμσαϊρ και το Μέιν. Αντίθετα, ο μεγάλος αριθμός πλεοναζόντων θανάτων στην περιοχή γύρω από τη Νέα Υόρκη εξηγείται καλύτερα από την ιδιαίτερη υστερία σε αυτήν την περιοχή για τους μηχανικούς αναπνευστήρες, που μείωσαν το ποσοστό επιβίωσης για ασθενείς άνω των 65 ετών κατά 26 φορές . 

Περίπου 30.000 ασθενείς στη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ, το Κονέκτικατ και τη Μασαχουσέτη φαίνεται να έχουν σκοτωθεί από τους μηχανικούς αναπνευστήρες ή κάποια άλλη ιατρική παρέμβαση τον Απρίλιο του 2020. 

Η σημασία μιας περαιτέρω μελέτης σχετικά με τις πραγματικές αιτίες των υπερβολικών θανάτων την άνοιξη του 2020 και την πηγή των οδηγιών που οδήγησαν σε αυτούς είναι υψίστης σημασίας. Η νομική προστασία που έχει παραχωρηθεί στον ΠΟΥ λόγω του στάτους του ως διεθνούς κυβερνητικού φορέα, και στην Κίνα λόγω του στάτους της ως παγκοσμίως διασυνδεδεμένης ολοκληρωτικής δικτατορίας καθιστούν ιδιαζόντως δύσκολη την άσκηση ομαδικών αγωγών για αυτήν την θανατηφόρα αρχική οδηγία για τον Covid ή να χυθεί φως πάνω της. Ωστόσο, δεδομένου του τεράστιου αριθμού των Αμερικανών που σκοτώθηκαν από αυτήν την επίσημη οδηγία, αξίζει να αναρωτηθούμε εάν αυτό είναι πράγματι ένα κόστος επιχειρηματικής δραστηριότητας το οποίο μπορούμε να συνεχίσουμε να αντέχουμε οικονομικά. 

***
 

Ο Michael P Senger είναι δικηγόρος και συγγραφέας του Snake Oil: How Xi Jinping Shut Down the World. Ερευνά την επιρροή του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος στην αντίδραση του κόσμου στον COVID-19 από τον Μάρτιο του 2020. Μπορείτε να διαβάσετε τα υπόλοιπα άρθρα του στα ελληνικά κάνοντας κλικ στην ετικέτα με το όνομά του πιο κάτω.